• Vitaj, školský rok :)

          • Milé mamky, tatkovia, 

            tešíme sa z našich radostných stretnutí po lete,  noví škôlkari si krásne ( s minimom slzičiek ) zvykajú a nachádzajú nových kamarátov. Keďže nám to tak krásne ide, máme pre Vás pozvanie na prvú spoločnú akciu:

            Veselé zoznamovacie popoludnie s Ankou Usmievankou na našom školskom dvore v utorok 10.9.2024 o 15.00.  Spoločne privítame aj nové deti. Prosíme Vás o príspevok 3.- € na vystúpenie s maskotom. Peniažky vložte do plastovej obálky s menom dieťaťa pri triede a dohliadnite, aby ju Váš/ náš škôlkar odovzdal pani učiteľke:).

            Ako poďakovanie za Vašu priazeň, kvetinky a dobrôtky, ktorými ste nás potešili, nachystáme domáce koláčiky :)

             

            Tešíme sa na Vás.

             

          • Prerušená prevádzka 5.9.2024

          • Milí rodičia, 

            na základe oznámenia vodárenskej spoločnosti o odstávke vody 5.9.2024 rozhodol zriaďovateľ o prerušení prevádzky v materskej škole, keďže nedokáže zabezpečiť bezpečnú a hygienickú prevádzku MŠ a činnosť ŠJ bez dodávky vody. 

            Nemilá správa pre nás všetkých, no nevieme to ovplyvniť. Uvidíme sa opäť v piatok.

          • Stretneme sa už zajtra ráno:)

          • "Už len raz sa vyspinkáš a pôjdeme do škôlky.." 

            Verím, že deti sú oddýchnuté, zdravé a natešené. Škôlka už začína v plnom režime od 6.30 do 16.00, prípadnú neprítomnosť nám nahláste cez Edupage, resp. 0527793107 a nezabudnite odhlásiť dieťa zo stravy - rovnako cez Edupage, prípadne 0527793309.

            Ráno budeme od Vás potrebovať Vyhlásenie o bezinfekčnosti, ktoré nájdete vo svojej aplikácii Edu Page. Prosíme, skontrolujte si to.

            Informácie o poplatkoch nájdete v sekcii Pre rodičov - poplatky. 

            Prajem pokojnú noc, deťom sladké sníčky a radostnú cestu za nami. A Vy buďte spokojní - na nás sa môžete spoľahnúť:). 

             

             

             

          • Už o pár dní..

          • Milí rodičia, milé deti,

            tešíme sa na Vás už v pondelok 2.9.2024. Ráno Vás privíta naša Marcelka, ktorá Vás usmerní, do ktorej triedy ísť.

            Len pripomínam - deti potrebujú prezuvky - ideálne sandálky od leta, umyté a podpísané:), do skrinky náhradné oblečenie a označenú fľašu s vodou...ale hlavne objatie a úsmev pri rýchlej rozlúčke. "Noví" rodičia p. učiteľkám oznámia , kto príde pre dieťatko v dohodnutom čase. Skúsení škôlkari si prinesú aj pyžamko.

            Nové deti sú prvý deň odhlásené zo stravy, ďalšie dni budú deti rodičia rodičia odhlasovať sami - cez Edupage, alebo telefonicky.  

            Pri odchode z MŠ si vezmete na preštudovanie a podpis dokumenty,  ktoré nám popoludní resp. nasledujúci deň vrátite. Rovnako dostanete aj informácie o poplatkoch. 

            V novom školskom roku bude náš tím obohatený o novú pani učiteľku Mišku, ktorá zastúpi p. uč. Zdenku  a podporný tím - pedagogckú asistentku Lauru a špeciálnu pedagogičku Lenku, teda uvidíte aj nové tváre :).

             

            Prajeme Vám ešte krásne letné dni a čakáme Vás v pondelok..

          • V piatok 28.6.2024 len do 12.00

          • Milí rodičia, 

            zbehlo to veľmi rýchlo, školský rok sa končí a ja pripomínam, že

            v piatok 28.6.2024 bude prevádzka v MŠ do 12.00. 

            Ešte sa nelúčime..


             

          • Zmena termínu stretnutia s rodičmi budúcich škôlkarov

          • Plánované stretnutie s rodičmi detí prijatých do MŠ k 1.9.2024 sa uskutoční v pondelok 24.6.2024 o 15.00. Ospravedlňujem sa za zmenu. Ak máte v blízkosti takých rodičov, prosím, sprostredkujte túto informáciu, aj keď išla aj mailom. Ďakujem veľmi pekne. 

            Beata Machová

          • Už zajtra...

          • Milí rodičia, zajtra sa koná rozlúčka s predškolákmi v kultúrnom dome o 15.00. Rodičia predškolákov majú pokyny, ostatných rodičov chcem pekne poprosiť - tých, ktorým to pracovné povinnosti dovoľujú, aby prišli zajtra pre svojich škôlkarov do 15.00. V MŠ bude len jedna trieda s jednou pani učiteľkou.
            Všetci ste na slávnosti predškolákov vítaní..

            Ďakujem veľmi pekne.   

            "Bejatka "
          • Oznam vedúcej ŠJ

          • Vážení rodičia, 

            oznamujem Vám, že v týždni od 24.6.2024 do 28.6.2024  kvôli uzávierke nebude možné dieťa odhlásiť zo stravy. Posledné odhlásenie je možné v pondelok 24.6.2024 do 7.30.

            V prípade neprítomnosti dieťaťa v MŠ budete môcť prísť dieťaťu pre obed.

            Ďakujem za porozumenie.

          • Doobjednávka fotografií

          • Milí rodičia,

            sme radi, že sa Vám fotografie detí od Pavly tak páčia a pýtate sa na možnosť dotlače.  Vo vstupnej chodbe na stole je zoznam, kde si poznačíte, o ktoré fotografie máte záujem. V utorok 17.6.2024  popoludní odosielame objednávku na tlač. 

          • Výlet už zajtra...výtvarný krúžok nebude

          • Milí rodičia, 

            nezabudnite pripraviť batôžky, ráno dať deťom sýte raňajky ( desiatu z batôžka vyberieme až na ranči), obuť pevnú obuv a pribaliť niečo nepremokavé..

            Popoludňajší odpočinok bude na výlete iný, ako zvyčajne, preto sa zajtra môžete pre svoje  "uvýletované" deti vybrať skôr.

            Tešíme sa na krásny deň.

          • VII. ročník Hôrkolympiády najúspešnejší pre domácich :)

          • Konečne sa to podarilo :), na siedmy pokus je Putovný pohár Hôrkolympiády na celý rok u nás ! 

            Našu MŠ reprezentovali Danielka Uporská ( zlato za hod, bronz za beh, bronz za skok) , Saška Gildeinová (zlato za beh), Marko Gagorik ( striebro za hod, striebro za skok) . V zálohe bol pripravený Damiánko Repiščák. Gratulujeme a všetci sa veľmi tešíme z úspechu. 

          • Ukončenie školského roka 2023/24

          • Milí rodičia, 

            v piatok 28. júna 2024 bude prevádzka v MŠ do 12.00. Pre mnohé deti to bude posledný deň v materskej škole, preto to bude výnimočný deň so záhradnou slávnosťou a zábavou. Strávime spolu radostný deň a ukončíme jeden školský rok..taký už nebude, budú zase nové, v inej triede, s novými deťmi.. A tento  je  naozaj vydarený a plný radosti.

            MŠ bude v obmedzenom režime ešte dva týždne - do 12.7.2024 - pre deti rodičov, ktorí nevyhnutne potrebujú MŠ. Pani učiteľky v triede budú zisťovať Vaše potreby, aby sme vedeli zabezpečiť efektívne fungovanie MŠ. 

            Ďakujeme

          • Divadlo 5.6.2024

          • Milí rodičia, v stredu bude v MŠ divadlo " Príbeh malého stromčeka ", ktoré nás naladí aj na piatkový výlet.

            Prosíme 3.- €. Ďakujeme.

          • Hôrkolympiáda 30.5.2024 a 31.5.2024

          • Milí rodičia, už je to tu..olympijské radosti začínajú vo štvrtok v Hôrke a pokračujú v Paríži :)  

            Vo štvrtok dopoludnia sa premení naša záhrada na olympijský štadión a privíta športovcov lienkových, včielkových aj motýľových. Športovci majú pripravené nové dresy, šiltovky, vy sa postarajte o vhodnú športovú obuv (naše malé dámy musia nechať ligotavé sandálky v skrinke). Súťažiť budú v skoku z miesta, hode loptičkou a behu. Trénujeme aj postoj "po - zor!" , nezľaknite sa, keď tatkov budú deti doma "skúšať".

            Najúspešnejší športovci budú reprezentovať našu škôlku na " medzinárodnej " olympiáde ". V piatok dopoludnia si zmerajú sily s deťmi MŠ z iných obcí. 

            Všetko máme pripravené, ale chýba nám ešte niekoľko párov rúk, či očí - uvítame Vašu pomoc na stanovištiach pri jednotlivých disciplínach. Ak máte tú možnosť užiť si úžasnú atmosféru a pomôcť nám, prihláste sa u pani učiteľky v triede. Vopred ďakujeme. 

             

          • Pripomienka vedúcej ŠJ

          • Milí rodičia, 

            prosím, skontrolujte si nastavenie platieb za stravu. Dnes je posledný deň na úhradu stravy za jún 2024 a je to zároveň posledná platba v tomto školskom roku. Ak budú deti navštevovať MŠ v júli, hradené to bude zo vzniknutých preplatkov, prípadne Vás budem kontaktovať.

            Najbližšia platba za stravu bude až v septembri. 

            Ďakujem za porozumenie.