• M I K U L Á Š

          • Mikuláš s balíčkami k nám do škôlky príde v utorok 6.12.2022 dopoludnia .

             

            Ak máte pre Mikuláša nejakú informáciu o pekných vlastnostiach Vášho drobca, alebo aj o tých opačných 😊a chcete, aby to dieťa počulo od Mikuláša, pošepkajte mu to ( prostredníctvom p. učiteľky) 😊

          • Ľadová plocha pre budúcich majstrov sveta :)

          • Tatovia, príďte na pomoc..

            V sobotu 26.11.2022 o 10.00 sa šikovní tatovia zídu na multifunkčnom ihrisku v Ondreji, aby pripravili našim športovcom ľadovú plochu na korčuľovanie a hokej. Každá ruka na pomoc vítaná.. 

             

            Ďakujeme

          • Zmena výšky stravného od 1.1.2023

          • Vážení rodičia,

            od 1.1.2023 budú upravené finančné pásma určujúce rozpätie nákladov na nákup potravín na jedno jedlo podľa vekových kategórií stravníkov  a týka sa to samozrejme aj našich škôlkarov.  Nový poplatok tzv. stravné určuje Obecné zastupiteľstvo vo VZN. Keďže platby stravného na január odosielate mesiac vopred, prosíme Vás, neodosielajte v decembri platby za stravu, kým nebude platné VZN. Oznámime Vám novú sumu ( žiaľ, vyššiu ), aby ste mohli upraviť svoje trvalé príkazy.

             

            Ďakujeme

          • Fotenie

          • Milí rodičia, 

            v utorok 15.11.2022 a v stredu 16.11.2022 príde do MŠ popradská  fotografka Pavla Kubinská- pozrite na Fb.  Fotky budú mať jemný vianočný nádych ( ale nie americké sobíky pri krbe:) , deti budú mať krásny portrét, aj celú postavu, prípadne foto podľa Vašich požiadaviek, - súrodenci, najlepší kamoši ..Predbežná cena za sadu je 16.- Eur a fotky budú do Vianoc. Oblečenie budú mať deti svoje. V utorok  sa budú prednostne fotiť "plavci", ktorí tu v stredu nebudú. 

             

            Ak si neprajete fotografovanie svojho dieťaťa, oznámte to pani učiteľke .Je to úplne v poriadku, len šetríme čas deťom aj pani fotografke, ktorá si naozaj dáva záležať na  krásnych záberoch. 

             

            Ďakujeme.